Gott nytt år och en riktigt god Cola!

Gott Nytt År People!
Önskar .B2
och .b1 om han inte skriver själv.


Öhh...

God Jul är allt jag vill säga.
Och kom ihåg ingen Jul utan Cola.
 

.B2

Jaaa... God jul då



.b1

Hatar rubriker... så svåra att komma på!!

Nu när jag kollar på min chokladbit istället för att arbeta engelska den här sista veckan då allting måste bli klart så kan jag inte annat att tänka att jag är väldigt dålig på att prioritera. Men att jobba hemma är ju JÄTTE JOBBIGT!

Man kommer hem och slappar, man vill inte arbeta dom få lediga timmarna man har mellan skolan och sömnen.

Hmm vad mer nytt... jaaa William drog ett par spädbarnsskämt idag som var lite kul, bara så att ni vet om skulle vilja höra ett  :P



Idag vill jag hedra...

GLÖGG!!

Jaa just det... glögg.
För idag när julhandeln var slut och man avslutat en mycket jobbig promenadbort till linus och freddes lägenhet så gjorde man en snabb titt in på coop och vem står där? jo en trevlig pensionär som hjälpte frusna vandrare såsom jag själv med GLÖGG!! och det fanns en skål med russin och nötter som man kunde hälla i glöggen!! jag som ÄLSKAR glögg!!

Det var den mest tillfredställande deln av min dag...... lite sorgligt faktiskt.


.b1

Blogg Update.

Nu är det dags för ett inlägg, vi får aldrig iväg några. Vet dock inte vad jag ska skriva om? Matteprov på Onsdag ifall någon undrar. Jag har skaffat World in Conflict, har dock inte hunnit köra särskilt mycket men det verkar som det kan bli väldigt engagerande. Julen är snart här, Julklapparna är nästan klar köpta hoppas de sista går fort.
Bloggen har var ouppdaterad i en vecka, slå det Anna. Nya PC GAMER har komit ut där de recenserar alla spel jag vill ha (de jävlarna), jättebra tidning.
Nämde jag Julen?
Cisco projektet är halvfärdigt, är det någon som vet vad Telia Fibernät kostar att använda får de gärna berätta.
Ska jag kanske skriva om Julen?
Basker och Viva la Bah!

.B2

Ögon med det där lilla extra.

Nu har min syn blivit så pass dålig att jag behöver glasögon. Det är inget fel med de glasögon jag fått, jag tycker faktiskt att jag passar i dem, det är bara ovant att ha dem. Jag ser saker med en ny skärpa, men det känns lite inboxat i dem. Det är typ som att ha en huva på sig, du kan inte se runt omkring dig lika bra och du måste vända huvudet åt det håll du ska se.
Annars är det inget problem med dem.
De är köpta på Synsam, trevlig personal så nu får de lite reklam.



Jonte har också skaffat glasögon förresten.

.B2

RSS 2.0